Campingplads med swimmingpool ved Gardasøen

camping / Faciliteter
En campingplads med swimmingpool ved Gardasøen tilbyder mange muligheder for sjov og underholdning. Faktisk er det stedet hvor vores hold af animatorer organiserer turneringer, dans, sportslige aktiviteter og lege. Dem der tror, at det er overflødigt at have én eller flere swimmingpools indenfor det udvalgte område tager fejl, også selv om vi kun er et skridt fra en stor badevenlig strand. Vi er altså meget tæt på søens ferskvand, men en dukkert i swimmingpoolen er altid velkommen! Hvis vi ovenikøbet tilføjer afslapning i boblebad, sikkert område til børnene, gejsere og meget andet... så er sagen klar.
 


Et ekstra service: vores campingplads swimmingpooler

Idag vil vi snakke lige netop om dette ekstra service vi har i vores campingplads, det vil sige vores swimmingpooler. Hvis I leder efter en campingplads med swimmingpool ved Gardasøen hvor I rigtigt kan nyde en lille forårs ferie, eller en lidt længere sommerferie, er I kommet til det rette sted.  Campingpladsen Baia Verde har ikke kun én, men hele tre swimmingpooler! Inde i vores turistlandsby er der nemlig en rigtig stor swimmigpool , cirka 375 kvadrat meter bred, men afslapnings zone, boblebade og gejsere, en mindre swimmingpoo til de små med indgangstræpper og endeligt også en lille swimmingpool på terrassen, et rigtigt romantisk sted med 8 boblebade og hvor man rigtigt kan slappe af og nyde solen.

Campingplads med direkte adgang til søen

En Campingplads med swimmingpool ved Gardasøen som vores vil gøre alle jeres drømme til sandhed: vil I hellere kaste jer i det lune søvand direkte fra stranden, eller vil I hellere nyde en afslappende solbadning fra den dejlige swimmingpool? Det er svært! Det er i vært fald ikke værst  at slappe af den hyggelige terrasse, og så nolge gange dykke sig i det lune vand, hvis solen begynder at væeære lidt for varm. Men hvad nu hvis vi fortæller jer at det nu er muligt, fra sidste år, at gå igennem den brandnye grønne zone og have direkte adgang til stranden? Der er direkte adgang til vandet, uden at skulle gå forbi farlige veje. Derfor kan I bare vælge, hvis I nu fortrækker at bade i søen eller i swimmingpoolen. Solbadning på stranden eller ej? Alle kan være lige glade!  


Campingplads med swimmingpool ved Gardasøen: sjove stunder til alle børnene

Hvad med de mindste i familien?Vi kan tilbyde to forskellige løsninger: den første er helt sikkert den lille swimmingpool som er tænkt lige for dem, og som befinder sig lige ved siden af den store, i midten af vores campingplads. Her er der både gejser og sjove lege for at få det hele til at være mere sjovt. Men også den store swimmingpool er udstyret med en lavere adgang som er tilpas til de små, så den også er til rådighed for børn, mens de er sammen med deres forældre.
Husk også at vores staff er der hele dagen for at tilbyde lege, sportskampe, danselege og meget mere ved siden af vores swimmingpooler, både til de store og de små gæster.


Camping ved Gardasøen med swimmingpool: vores faciliteter

Campingpladsen Baia Verde tilbyder forskellige typer af indkvartering for at imødekomme alle gæsters behov. Strukturen er opdelt i tre områder:

●    det område der bruges til camping

●    mobilehomes

●    øko-boligen
 

Til dem der elsker telte, eller til dem der rejser med camper eller campingvogn, er pladserne hos Baia Verde det bedste valg! Hver plads har skygge og garanterer privatliv og afslapning, selv i højsæsonen. Derudover er superior- og superior XL-pladserne udstyret med en kabine med eget badeværelse med bruser og varmt vand. Så I kan nyde maksimal komfort uden at give afkald på oplevelsen af traditionel camping.




Camping ved Gardasøen med swimmingpool: landsbyen

Den anden type indkvartering inde på campingpladsen ved Gardasøen med swimmingpool er mobilehomes i landsbyområdet. Disse løsninger er perfekte til familier eller vennegrupper, der ønsker at være midt i naturen og komme væk fra byens stress uden at give afkald på hjemmets bekvemmeligheder. Hvert mobilhome indeholder separate soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, en stue med fuldt udstyret køkken, eget badeværelse, en overdækket udendørs veranda og aircondition efter anmodning, for at forblive kølig selv på de varmeste dage. Mobilehomes giver dig mulighed for at hvile komfortabelt og genoplade batterierne, forberede dine yndlingsretter når du vil, slappe af og se på stjernehimlen. Alt du skal gøre er at pakke din kuffert, vi tager os af resten!



 

Camping ved Gardasøen med swimmingpool: lejlighederne

Camping Baia Verde bekymrer sig om miljøet. Blandt de forskellige indkvarteringsløsninger er der lejlighederne i Eco-residence Baia dei Fiori, et kompleks bestående af tre private og økologiske boligenheder og villa fior di sole. Hver lejlighed har en lav miljøpåvirkning med varmeisolering og elektricitet fra vedvarende energikilder til en grøn ferie med respekt for vores planet. Interiøret er nænsomt og elegant indrettet. Lejlighederne på campingpladsen ved Gardasøen med swimmingpool har private soveværelser, stue med udstyret køkken, moderne badeværelse og udstyret med enhver komfort. Den virkelige skønhed i hver bolig udgøres imidlertid af ydersiden, et område helt omkranset af naturen, hvor du kan nyde solen.


 


Cateringservice på campingpladsen ved Gardasøen med swimmingpool

Vi har allerede talt om fordelene ved en campingplads ved Gardasøen med swimmingpool, men de tjenester der tilbydes af Baia Verde, slutter ikke her! Inde på pladsen finder du restauranten, pizzeriaet og baren til en bekymringsfri ferie. Du kan nyde den til sidste solstråle og derefter indtage en menu, der glæder både voksne og børn. Vi venter på dig!


 

Tilbud til jeres campingferie med swimmingpool ved Gardasøen

Synes du, det er for dyrt at booke en ferie med din familie på campingpladsen Baia Verde? Tror du, at denne placering, der er så eftertragtet om sommeren, ikke er inden for rækkevidde? Du tager fejl. Gennemse priskataloget for vores camping med swimmingpool ved Gardasøen efter at have valgt de faciliteter der bedst passer til jer, og I vil blive glædeligt overrasket. Derefter skal I altid kigge efter vores aktuelle tilbud og kampagner, som giver jer ret til yderligere rabatter, især i denne periode af sæsonen.

Nogle eksempler?

●   fra 08-04-2023 til 01-07-2023 og fra 09-09-2023 til 04-11-2023 får I 10% rabat på ophold på mindst 7 nætter i mobilhome eller lejlighed
●   fra 08-04-2023 til 01-07-2023 og fra 09-09-2023 til 04-11-2023 kampagnepris for Comfort eller Natural Green, 2 voksne og 1 hund (ekskl. turistskat, kan ikke kombineres med andre tilbud) - konvention ACSI 2023 / ANWB 2023 / ADAC 2023

●    weekendpakke til dem der ønsker at blive på pladsen fra fredag eller lørdag til søndag aften, kontakt vores reception!



Følg vores Facebook-side og vores firmablog, hold dig opdateret, og du kan tilbringe en skøn campingferie med swimmingpool ved Gardasøen til fantastiske priser.

 

Hvad skal I lave under jeres ophold ved Gardasøen?

En drømmeferie indeholder også sjove aktiviteter, der vil efterlade jer med dejlige minder. Hvis I leder efter nogle ideer til bedre at organisere jeres dage, er der her nogle aktiviteter I kan lave, mens I bor på campingpladsen Baia Verde ved Gardasøen. Lad os starte med to steder, som I ikke må gå glip af. Den første er Rocca di Manerba, et forhøjet arkæologisk sted, hvorfra I kan beundre søen i al sin skønhed. I nærheden af fæstningen finder I også det arkæologiske museum i Valtenesi , som kan være en perfekt aktivitet, hvis I rejser med børn. Det andet sted I ikke må gå glip af at besøge, er øen San Biagio, også kendt som kaninøen. Den ligger lige foran Manerbas kyst, og i dag kan den på grund af den langvarige tørke i sidste sæson, også nås til fods.
Men aktiviteterne er bestemt ikke ovre! Gardasøen er berømt for de mange vand- og landsportsaktiviteter, der venter jer, når I ankommer til jeres destination. Hvis I er nybegyndere, kan I booke lektioner med en instruktør til sejlads, windsurfing, dykning og meget mere. I kan også klatre, køre mountainbike og paraglide. Derudover vil trekkingelskere finde mange ruter at tage, både kortere, enklere og for professionelle. Kort sagt, I har virkelig et bredt udvalg af aktiviteter til sjov for hele familien!