En turistlandsby ved Gardasøen for børn

Landsby / Faciliteter
At organisere en ferie med børn kan ikke være nogen nem opgave, men I behøver ikke bekymre jer, fordi campingpladsen Baia Verde har tænkt på alt. Det magiske ord for at tilbringe uforglemmelige ferier er sjov! Hvis I vil slippe af med kedsomhed og underholde hele jeres familie med børn, er turistbyen ved Gardasøen valget for jer.

Inde i landsbyen
Pladsen arrangerer forskellige aktiviteter i løbet af dagen for at underholde sine gæster, især de små. I vil finde masser af underholdning og mange turneringer at deltage i på områderne med multifunktionelle baner til fodbold og volleyball og i swimmingpoolområdet. Ja, der er to swimmingpools, en for børn med en sikker dybde og en større med spabad og gejsere, de repræsenterer det bankende hjerte i vores turistby, alle elsker dem. Og når vi taler om vand, kan vi ikke undlade at minde jer om, at Baia Verde ligger direkte med udsigt over La Romantica-stranden, stor og gratis, svømmevenlig, perfekt til sjove dyk og afslappende solbadning.
Der er ingen mangel på legepladser inde på campingpladsen, med rutsjebaner, gynger og andre faciliteter for børn, vi har placeret dem flere steder for at sikre komfort for enhver familie.

Uden for campingpladsen
Gardasøen er kendt for de mange slags vandsport, man kan lave, og for de smukke bjergruter, hvorfra I kan observere udsigten, altid betagende. De har forskellige længder og vanskeligheder, nogle perfekte til hele familien, med selv små børn.
Der er ingen mangel på museer til at tilbringe en eftermiddag med at opdage kunst og natur samt eventyrparker, forlystelsesparker (som vi vil give jer mere dybdegående råd til nederst i denne artikel), botaniske haver, karakteristiske markeder, ruter på søen foreslået af Navigarda med både og meget mere.

Kort sagt, der er så mange ting, I kan lave, når I ankommer til turistbyen ved Gardasøen Baia Verde, som er perfekt til børn. Sæsonen 2023 er allerede begyndt, vi har åbent fra 8. april 2023... så spild ikke mere tid og book jeres ferie ved Gardasøen.


Den helt perfekte ferie til jeres børn


Den dejlige turistlandsby ved Gardasøen Baia Verde, for eksempel, har brugt en masse tid og kræfter for at investere i de rigtige servicer for en familieferie som kan gøre alle tilfredse. Vi ved at det er svært, men det er lige det vi hele tiden leder efter, for at opnå de bedste resultater: vi vil tilbyde noget som er morsomt til de mindste i familien, noget som er en sand oplevelse til dem, som er lidt større, en smule natteliv til de unge og noget som bare er dejligt, og afslappende, til de voksne. Det er det, vi har arbejdet for i mange år, og vi kan nu med sikkerhed sige at ved vores dejlige turistlandsby ved Gardasøen Baia Verde kan alle jeres drømme blive til sandhed.
  • Vores servicer til de små: en stor park, som er forsynet med legeplads hvor man kan lege frit rundt og lære nye venner at kende, og en dejlig swimmingpool med sikker adgang og gejesere, med vores staff som er til rådighed hele dagen for at finde på nye lege.

  • Til de unge: diverse slags sportskampe, bordtennis, TV stue, legeplads, pladser til at spille fodbold og beach volley, de mange danseafttener som bliver oprettet rund omkring campingpladsen, gratis wifi.

  • Itil de voksne: stor swimmingpool med boblebade, swimmingpool på terrassen, store grønne pladser hvor man kan spadsere og ellers bare slappe af, minimarked ååbent hele sæsonen, restaurant og pizzeria, og gratis wifi.
En turistlandsby ved Gardasøen som er omkringet af den skønneste natur


Det skønne område, som omkringer vores turistlandsby, og det grønne som er inde i selve campingpladsen, er det som gører vores landsby helt unik. Campingpladsen Baia Verde befinder sig i et fantastisk område som er halvejs fra bakkerne og søen, og lover at give jer en uforglemmelig ferie i fuld kontakt med naturen, helt tæt på de vidunderligste blomster og planter man kan finde rundt omkring. Derfor vil vi gerne minde jer om vores store nyhed fra sidste år, some r blevet forbedret og renoveret til den kommende sæson 2019, den vidunderlige AREA GREEN, med direkte adgang til søen, i fred og ro fra omgivelserne.
Og nu vi snakker om familievenlige ferie, er disse grønne zoner helt perfekte til jeres børn, som nemlig kan komme til at lege i fred i et vidunderlig grønt areal. Som I allerede sikkert ved, kan man her hos os både have adgang til mange forskellige zoner og leve frit i naturen, og nyde alt fra strand, til have og skov, og det er kun godt til børnenes livlige fantasi. 
De helt perfekte løsninger til store familier
I løbet af årene har vi forbederet vores campingplads ved Gardasøen med større og hyggeligere beboelsesenheder , som er blevet forsynet så vi kunne have nogle løsninger også til de større familier. Derfor har vi bygget store mobile homes, som kan huse op til 6 mennesker, som alle kan have deres egen private plads, for at være sig selv når man får brug til det. Vores mobile homes Family deluxe, Suite deluxe og Elite er de største, se selv efter på vores hjemmeside så I kan vælge den helt rigtige størrelse. Vi vil gerne minde jer at i vores mobile home Elite er det også muligt at have jeres hund med, for at fuldende jeres ferie ved Gardasøen med hele jeres familie!

Bestil i god tid, og mist ikke vores fantastiske tilbud!


Hvilken turistlandsby har ikke en swimmingpool?

Det er ganske udmærket at være beliggende ved en af de smukkeste strande på den vestlige kyst af Gardasøen, kun et enkelt skridt fra at springe i søens friske ferskvand, men det er helt utænkeligt at skulle give afkald på alt det sjove ved en swimmingpool, specielt for børnene. Camping Baia Verde tilbyder begge dele.
Her er de tre fantastiske swimmingpools på vores campingplads:
1 – den største, 370 m²'s underholdning med en stor lagune, boblebadsområde, gejser og maksimal dybde på 1,38 meter.
2 – til børnene med trappe til at komme op og ned, gejser-underholdning og maksimal dybde på 0,63 meter for størst sikkerhed til de mindste.
3 – Tag-solarium, en romantisk pool med tempereret vand, 8 boblebadspladser og psykedelisk belysning, beliggende på taget af campingpladsens hovedbygning.

Vi har tilføjet seks nye Green Suite mobilhomes, tre nye Suite Deluxe mobilhomes, et nyt Suite Deluxe mobilhome, der er tilgængeligt for handicappede, og seks nye private badeværelser, der skal placeres på Natural Green XL området.

I løbet af hele højsæsonen er der professionel underholdning og netop disse swimmingpools er omdrejningspunktet for lege, turneringer, sportslige aktiviteter, dans, vandgymnastik og meget andet. Hold dig ikke tilbage, den sidste i vandet giver is til alle!

En turistlandsby ved Gardasøen tæt på de store forlystelsesparker

Hvilken information spørger hovedsageligt familier med børn os om, når de er ved at bestille ferie? Helt sikkert om der er swimmingpool, og vi har endda 3, og umiddelbart efter hvor tæt vi ligger på de største og mest berømte forlystelsesparker i Norditalien. Vores turistlandsby ved Gardasøen ligger i den grad et privilegeret sted, på den vestlige kyst af Gardasøen med altid rent vand, perfekt til badning og samtidig med cirka 40 minutter til de forlystelsesparker, som børnene kan lide:
- GARDALAND, berømt i hele verden, Prezzemolo´s rige, ideelt såvel til de små med de nye attraktioner dedikeret til Gurli Gris, som til de større børn som ønsker ren adrenalin ved rutschebanerne Blu Tornado eller Raptor. Vi råder jer til at reservere en hel dag af jeres ferie til Gardaland, da der er så mange ting at se og prøve, at en formiddag ikke engang rækker til halvdelen.
- NATURA VIVA PARKEN, safari-zooen ved den sydlige del af søen, et vaskeægte centrum for truede dyrearter og som i år fejrer 50-års fødselsdag. Man kan forvente en oplevelsesrig tur i bil gennem en kæmpe dyrepark opdelt i klodens geografiske zoner. Er I klar til at se løver, bjørne, giraffer, næsehorn, aber og alle mulige andre af verdens dyr?
- CANEVA ACQUAPARK, vandlandet til alle aldre, perfekt om sommeren, med vilde vandrutschebaner eller afslappende ture med gummibåde, for ikke at glemme de talrige swimmingpools og aktiviteter til de mindste.
- MOVIELAND, en forlystelsespark komplet dedikeret til filmens verden med skuespillere, stuntmænd, chauffører og specialeffekter direkte fra Hollywood. Kør en offroader i dinosaurernes land eller gå ombord på Hitt Super Jet, 600 hestekræfter til at give dig det store gys på vandet.
Er denne turistlandsby ved Gardasøen den ideelle til familier med børn eller ej? Prøv det for at tro på det.