Hvorfor vælge en campingplads ved Gardasøen nær stranden

camping life
Vi er nu midt i sommersæsonen, og varmen fra de sidste par uger får os til at drømme om ferie og afslapning. Hvis I stadig leder efter den perfekte destination at tilbringe jeres ferie, er dette det rigtige tidspunkt til at beslutte jer! Vil I opleve kontakten med naturen og glemme byens kaos? Den rigtige løsning for jer er camping ved Gardasøen nær stranden. Vi taler om Baia Verde, en struktur i Manerba del Garda komplet med alle bekvemmeligheder og direkte udsigt over søen. Campingpladsen er perfekt til familier eller grupper af venner eller par, der leder efter deres egen intimitet. De aktiviteter og tjenester, der findes i strukturen, får jer til at få en uforglemmelig ferie i kontakt med naturen og fuld af sjov.

Fordele ved at campere ved Gardasøen nær stranden

Hvad er styrkerne ved en plads med udsigt over stranden? Først og fremmest behøver I ikke bilen for at komme ud at svømme og tilbringe dagen ved søen. Bare følg stien inde på campingpladsen for nemt at nå stranden. Det betyder, at I kan lade bilen stå og ikke bruge timer på at sidde fast i trafikken og lede efter en parkeringsplads. I kan nå søen til fods eller på cykel. I finder mange cykelstier, der giver jer mulighed for nemt at nå badestederne, som ligger lidt længere væk fra campingpladsen og udforske det omkringliggende landskab. At vælge en campingplads ved Gardasøen nær stranden betyder, at I ikke skal være bange for selv de varmeste dage, fordi I til enhver tid kan tage en dukkert i det friske vand og derefter slappe af i skyggen af træerne hos Baia Verde. Derudover, hvis I kan lide vandsport og bådture, kan I booke mange aktiviteter til jeres familie eller venner.

Ophold på campingpladsen ved Gardasøen nær stranden

Når I organiserer en tur, er det meget vigtigt at vælge en struktur, hvor I skal bo, der har alle bekvemmeligheder. Derfor har Campingpladsen Baia Verde besluttet at tilbyde forskellige former for indkvartering for at imødekomme enhver families behov. Strukturen er opdelt i:
●    campingområde til telte, campister og campingvogne
●    landsbyområde, hvor I finder mobilehomes
●    en øko-bolig med bæredygtige private lejligheder
Ud fra jeres idé om ferie kan I booke en plads på en bred og skyggefuld, græsklædt grund eller et mobilehome komplet med alle bekvemmeligheder. Derudover tilbyder vi til en økologisk og miljøvenlig ferie, bæredygtige lejligheder med energi fra vedvarende energikilder og certificeret PassivHaus og CasaClima certificeret struktur.
Hvad venter I på, book jeres ferie nu på campingpladsen ved Gardasøen nær stranden og drag fordel af de tilbud, der stadig er aktive!

Underholdning på Baia Verde camping

Lad os nu gå videre til de aktiviteter, der er organiseret af vores personale, og de faciliteter, I finder, når I ankommer til Baia Verde campingpladsen. Vi vil fortælle jer om en af de mest populære attraktioner for gæster i alle aldre, nemlig svømmebassinerne. Inde på campingpladsen ved Gardasøen tæt på stranden finder I tre swimmingpools, der venter på jer! Der er en dybere pool komplet med spabad og gejsere, en børnepool, hvor de små kan lege sikkert og endelig et tag-solarium karbad med otte hydromassagestationer og psykedelisk belysning. Området overvåges konstant af vores livreddere, så børn kan have det sjovt og voksne slappe af. Derudover organiserer vores personale underholdningsaktiviteter i poolen, hvad mere kan I bede om!

Vi fortsætter med de faciliteter, der er dedikeret til fans af sportsaktiviteter. På campingpladsen finder I en multibane i naturligt sand, hvor I kan arrangere fodbold- og beachvolleykampe for at udfordre jeres familie og venner. Legeområdet er komplet med to bordfodbold, to bordtennisborde og en legeplads for de mindste med rutsjebaner og gynger. Kort sagt, camping ved Gardasøen tæt på stranden giver jer ikke kun mulighed for hver dag at vælge mellem swimmingpool og sø, men tilbyder mange underholdningsmuligheder for alle gæster.


Din campingplads ved Gardasøen nær den hundevenlige strand

Kort sagt, en strand ved siden af ​​campingpladsen, mange typer af overnatningsmuligheder til rådighed, en række af faciliteter, der efterlader gæsterne overvældede: Baia Verde camping er virkelig den plads, du skal vælge, hvis du vil arrangere en drømmeferie for dig selv og for dem, der elsker dig ! Og når vi siger, hvem vi elsker, mener vi virkelig alle de kære, selv og frem for alt dem, der lider frygteligt under vores fravær som vores firbenede ven. Vi ved, at for at få ro i sindet og virkelig slappe af, er det vigtigt ikke at have tanker og bekymringer, og af denne grund tænkte vi, at vi ville give vores gæster muligheden for at tage deres hund med: farvel til skyldfølelse og angst! Fra nu af vil selv ferie være en mulighed for dem, der ønsker at styrke båndet med deres lodne ven og bygge vidunderlige minder sammen. Og selv for dem, der leder efter en hundevenlig løsning, er der mange overnatningssteder at vælge imellem:
- en af ​​vores skønne pladser for elskere af natur og friluftsliv;
- vores Charme mobilhome, udstyret med to soveværelser, er velegnet til maksimalt 5 personer;
- for større grupper på op til 6 personer kan du vælge mellem Giada og Elite mobilhomes.
Du vil blive glad for at vide, at ikke langt fra campingpladsen ligger Fido Beach hundestrand, hvor du kan tilbringe dine feriedage med at lege i solen og svømme i søen.
Hvad venter du på? Book din ferie på en campingplads ved Gardasøen nær stranden!


Forplejning inde på campingpladsen ved Gardasøen, tæt på stranden

Hvis I vil have en drømmeferie uden at bekymre jer om madlavning og opvask, vil I være glade for at vide, at inde på Camping Baia Verde finder I:

● Restaurant

● Pizzeria

● Bar

Fra morgenmad til aperitif og aftensmad tilbyder campingpladsen ved Gardasøen nær stranden et bredt udvalg af retter og drikkevarer, der kan tilfredsstille hele familien. I kan beslutte at spise i spiseområdet, der er oprettet med borde eller booke takeaway og vende tilbage til jeres bolig for mere privatliv. Menuen har mange typiske retter fra Gardasøens kulinariske traditioner, men også de mest populære nationale retter.
Hvis I foretrækker at lave mad på jeres plads eller i jeres private indkvartering, finder I frisk og frossen mad fra hele verden i campingpladsens minimarked. På denne måde behøver I ikke opgive jeres yndlingsretter.